Tuesday, 3 June 2014

KENGKAWAN a.k.a. KAWAN-KAWAN


Assalamualaikum...
Hari ni nak citer pasal...  
Blog Kengkawan...



Pn. Zura yang dah lama menyepi macam blog saya...
Mula-mula ingatkan sebab Pn. Zura dah pindah dari Kuala Lumpur ke Kedah, rupa-rupanya sebelum balik ke Kedah lagi Pn. Zura dah tak update blog. Mungkin Pn Zura semankin sibuk sekarang.

Apple Flower Sekarang dah rajin update blog. Suka tengok ragam anak sedara si Apple Flower a.k.a. Wasim dan Amin comel la diaorang ni... Tabik la ngan Apple Flower, walaupun sibuk ulang alik KL - Kelantan tapi masih ada masa untuk update blog. Cayala....

Carl's Macam biasa la dia, kalau x cerita mengenai gudget @ toys tak sah. Tapi ok gak Carl's selalu bagi info kat mana ada Warehouse Clearance toy's untuk anak-anak. Tapi tu la si Carl's ni pun dah jarang sangan update blog.Hmmm mesti sibuk sebab sekarang dia dah dapat bos baru hehehe.

Wan Noen Memang sentiasa aktif dalam dunia bloging, menjahit dan sulaman. Saya memang respek ngan Wan Noen dan suami dia, walaupun sibuk dengan bisnes tapi blog sentiasa update. Rasa-rasanya masih belum terlambat untuk mengucapkan tahniah pada Wan Noen sekeluarga kerana telah mendapat seorang cayahamata lelaki yang comel.

Ini adalah permulaan untuk mengupdate blog. Doakan lah saya rajin untuk update blog.
Amin....


No comments:

Post a Comment